Jacob Dinesen

Jacob Dinesen

Jacob Dinesen har stor gennemslagskraft hos publikum. Han har en helt fantastisk stemme - en stemme, som man på ingen måde forbinder med en ung mand på 20 år. 

4. november udkommer Jacob Dinesens andet album ”Brace Against The Storm”. En af de første singler fra det kommende album, “Roll With Me”, opnåede på rekordtid at være den mest spillede sang på P4, og dermed er han allerede inden udgivelsen godt fra start med “den svære toer”, opfølgeren på albumsuccesen “Count The Ways” fra 2015.

Debuten blev rigtig godt modtaget af både publikum og kritikere. Bl.a. stemte P4-lyttere albummet ind på en delt 7. plads, da Alex Nyborg Madsen afviklede en afstemning om bedste udgivelse det forgangne år. Samme Alex Nyborg Madsen kalder Jacob Dinesen “et af de største talenter, jeg har hørt i Danmark i en del år”.

Jacob Dinesen producerede og finansierede selv sit debutalbum, som blev udsendt, da han var bare 19 år. På det tidspunkt havde han allerede optrådt ved hundredvis af koncerter og arrangementer, både som soloartist og i forskellige bandkonstellationer. Han formår som storyteller at fastholde, underholde og udfordre sit publikum.

Husk at du med sæsonkort Platin og sæsonkort Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredage.
Har du ikke købt sæsonkort endnu, kan du købe det HER

Start Fed Fredag med god mad og book allerede nu en lækker menu på Restaurant Terrassen - HER

 

INFORMATION

DATO 11. august 2017
TIDSRUM  

Kl. 20.00

ADGANG:

Med sæsonkort Platin, Deluxe eller med købt indgangsbillet til Tivoli Friheden

*Børn u/90 cm højde har fri adgang.
*Ubrugte billetter refunderes ikke.

 
tree tree
Top Attraktioner
Køb sæsonkort fra:

299,-

Nyt-sæsonkort-2016-NY
Sæsonkort typer

Sæsonkort Sølv - kr. 299,-
Sæsonkort Platin - kr. 399,-
Sæsonkort Deluxe - kr. 699,-

Tivoli Friheden A/S
Skovbrynet 5,  8000 Århus C
Tlf: 8614 7300